Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

35 οφέλη της Aloe Vera Juice


Η Aloe Vera είναι  είδος χυμώδη φυτών και έχει παχιά σαρκώδη στελέχη με αγκαθωτά φύλλα. Το σαρκώδες στέλεχος περιέχει τον χυμό Aloe Vera που χρησιμοποιείται για διάφορους σκοπούς από την αρχή του πρώτου αιώνα ως μια εξαιρετική θεραπεία στο σπίτι. Ο χυμός και το τζελ χρησιμοποιούνται σε  φάρμακο, σε καλλυντικά, για την θεραπεία της υγείας, αλλά και στην κανονική διατροφή σας.

Πώς να κάνουμε  χυμό αλόη βέρα:




Κόψτε και ανοίξτε μερικά στελέχη του φυτού από το μεσαίο τμήμα. Επιλέξτε το εξωτερικό στελέχη που είναι η πιο ώριμα από όλα και έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.
Το υγρό που διαρρέει είναι το φρέσκο ​​ζελέ αλόης.
Αποθηκεύστε το σε ένα μπολ
Βάλτε το τζελ σε ένα μπλέντερ και προσθέστε περίπου 1 φλιτζάνι νερό.
Ανακατέψτε. Χρησιμοποιήστε το χυμό που παρασκευάσατε μέσα σε 3-4 ημέρες, διαφορετικά ο χυμός θα χάσει τα αντιοξειδωτικά.
Ο χυμός αλόης βέρα  είναι εργοστάσια παραγωγής  αντιοξειδωτικών,  αντιβιοτικά, διεγείρουν  την κυτταρική ανάπτυξης για ουλή δέρματος και του πόνου, είναι πλούσια σε  βιταμίνες και ανόργανα συστατικά

Ασβέστιο
Νάτριο
Σίδερο
Κάλιο
Μαγγάνιο
Ψευδάργυρος
Το φολικό οξύ
Οι βιταμίνες A, B1, B2, B6, C, E
Αμινοξέα
Aloe Vera Juice Οφέλη:

Τα οφέλη της Aloe Vera χυμού για την υγεία:




1. Η Aloe Vera είναι πολύ χρήσιμο για τη θεραπεία των προβλημάτων του εντέρου λόγω της υψηλής αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητας.

2. Έχοντας χυμό Aloe Vera για δύο εβδομάδες μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα, όπως ρευματισμούς, φλεγμονή  στα αυτιά και τα μάτια και την αρθρίτιδα.

Για τον πόνο στο γόνατα

3. Η εφαρμογή του τζελ  στο δέρμα μπορεί να διευκολύνει τους  πόνους μυών και αρθρώσεων. Αλλά μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε φρεσκοκομμένο τζελ.

4. Έχοντας σοβαρά προβλήματα του πεπτικού συστήματος. Πίνετε  χυμό αλόης βέρα, καθώς μειώνει τα συμπτώματα της καρδιακής ανάρρους και σταθεροποιεί τα αλκαλικά επίπεδα του σώματος. Λόγω των καθαρτικών ιδιοτήτων του, είναι επίσης καλό και για τη δυσκοιλιότητα.

Χυμό αλόης βέρα για πεπτικά προβλήματα

5. Η Αλόη  βοηθάει στην διατήρηση του επιπέδου της χοληστερόλης με τη μείωση των τριγλυκεριδίων. Βάλτε φρέσκο ​​χυμό αλόης στην καθημερινή διατροφή σας για να διατηρήσει το επίπεδο της χοληστερόλης σας και να αυξήσετε το επίπεδο της καλής χοληστερόλης.

6. Θέλετε να χάσετε βάρος, φυσικά;




Βοηθώντας την σταθεροποίηση του μεταβολικού ρυθμού, η μείωση των επιπέδων των λιπιδίων , βοηθά κάψετε λίπος.

7. Μελέτες έχουν δείξει ότι η τακτική κατανάλωση του χυμού Aloe βελτιώνει τη στοματική υγεία και την υγιεινή. Μειώνει την ουλίτιδα και το σχηματισμό φλεγμονών. Παρέχει ένα καθαρτικό το οποίο βοηθάει για την ανακούφιση, τις κρύες πληγές και έλκη στο στόμα.

8. Είναι καλό για τους ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη, διότι βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα όταν καταναλώνονται τακτικά. Ωστόσο, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν αρχίσετε την κατανάλωση του χυμού αλόης.

9. Αναμείξτε 2 κουταλάκια του γλυκού φρέσκο ​​χυμό αλόης βέρα σε 1 ποτήρι νερό και καταναλώστε τακτικά νωρίς το πρωί. Αυτό θα βοηθήσει να αποτοξινώσει και να καθαρίσει το σύστημά σας. Αυτό βοηθά στη θεραπεία του έλκους και να αποτοξινώσει το πεπτικό σύστημα του σώματός μας.

10. Εφαρμόζοντας φρέσκο ​​τζελ  αλόης απευθείας στα ούλα μειώνει τον πόνο και τη φλεγμονή.

Xυμό αλόης βέρα για τη φλεγμονή

11. Δημιουργήστε το δικό σας φυσικό πλύσιμο των ματιών με αλόη βέρα τζελ. Αναμείξτε 2 κουταλάκια του γλυκού τζελ αλόης σε ένα φλιτζάνι νερό. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα κουταλάκι του βορικού οξέος και ανακατέψτε καλά. Χρησιμοποιήστε αυτό για το πλύσιμο των ματιών σας, για να μειώσει την ερυθρότητα και τον ερεθισμό στα μάτια.

12. Υποφέροντας από συνεχή προβλήματα κόλπων: Τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε την φυσική επιλογή. Το Aloe Vera είναι πλούσιο σε γαλακτικό μαγνήσιο που λειτουργεί ως ένα αντισταμινικό που βοηθά στη μείωση του προβλήματος των κόλπων και την φλεγμονή στο στήθος που οφείλεται σε διάφορες αλλεργίες.

13. Καταπολέμηση του καρκίνου με  την τακτική πρόσληψη του χυμού αλόης. Περιέχει υψηλά επίπεδα σε αντι-καρκινογόνες ιδιότητες που εμποδίζουν την ανάπτυξη των όγκων.




14. Πίνοντας χυμό αλόης αναπληρώνεται τακτικά την ανεπάρκεια αμινοξέων στο σώμα σας. Η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη σε αυτό ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού σας και την αυτοάμυνα του μηχανισμού.

15. Όσοι υποφέρουν τακτικά από το κρύο, βήχα, γρίπη, βουλωμένη μύτη, βρογχίτιδα και άλλες αναπνευστικές διαταραχές, ο χυμός αλόης βέρα είναι η καλύτερη φυσική λύση σας.

Τα οφέλη της Aloe Vera Juice για το δέρμα:

Η Aloe Vera είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου πολύ για το  ευαίσθητο δέρμα. Πρέπει να έχετε δει να χρησιμοποιούνται διάφορα προϊόντα φροντίδας του δέρματος που περιέχουν το ζελέ αλόης. Είναι η πιο κοινή θεραπεία για όλα τα προβλήματα του δέρματος.

16. Η αντιγηραντική ιδιότητα της αλόης κρατά το δέρμα απαλό και αναζωογονημένο .

17. Ενυδατώνει το δέρμα και μας βοηθάει να απαλλαγούμε από τα νεκρά κύτταρα μαζί με τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Επίσης, βοηθά στο να απαλλαγούμε από ραγάδες.

Xυμό αλόης βέρα για το δέρμα

18. Οι άνδρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν aloe Vera gel και μετά το ξύρισμα. Μειώνει τον ερεθισμό και την φλεγμονή του δέρματος και θεραπεύει το κόψιμο λόγω ξυρίσματος.

Aloe Vera Gel

19. Υποφέρετε από ακμή για μεγάλο χρονικό διάστημα;

Είναι η καλύτερη φυσική θεραπεία για τη θεραπεία της ακμής, τα σπυράκια και τα σημάδια. Έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες που βοηθούν να σκοτώσει τα βακτήρια που προκαλούν την ακμή και μειώνει τα σημάδια της ακμής με τη λεύκανση του δέρματος.

Χυμό αλόης βέρα για την ακμή και ουλές

20. Όλοι μας εφαρμόζουμε πολλά μπλοκ για τον ήλιο και κρέμες για να αποτρέψουμε τις βλαβερές ακτίνες του  από την καταστροφή του δέρματός μας. Αλλά μερικές φορές οι ακτίνες μπορούν να διεισδύσουν μέσα από αυτά. Η Aloe Vera gel είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τη θεραπεία εγκαυμάτων από τον ήλιο. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό μέσο ψύξης. Εφαρμόστε φρέσκο ​​τζελ στο δέρμα σας καθημερινά για να πάρετε άμεσα αποτελέσματα. Μειώνει τον πόνο και την ερυθρότητα του δέρματος και σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα το οποίο μειώνει την περαιτέρω ζημία.





21. Θεραπεύει κοψίματα και πληγές, δερματίτιδα καθώς και τσιμπήματα εντόμων όταν εφαρμόζεται εξωτερικά.

22. Το τζελ αλόης είναι πολύ ενυδατικό. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες, καλοκαίρι και χειμώνα για να αποφευχθεί η ξηρότητα του δέρματος.

Μαλλιά:

Η υπερβολική έκθεση στη σκόνη, τον ήλιο και τη ρύπανση κάνει τα μαλλιά σας, να είναι εξαιρετικά ξηρά, εύθραυστα και ταλαιπωρημένα. Αφαιρεί από τα μαλλιά σας όλα τα φυσικά έλαια και την υγρασία του, προκαλώντας ψαλίδα και πιτυρίδα. Η Aloe Vera είναι χρήσιμο για όλους τους τύπους μαλλιών και ειδικά για τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, τα διατηρεί λεία, απαλά και χωρίς φθορές.



23. Προωθεί την ανάπτυξη των μαλλιών:

Η Aloe Vera είναι πλούσια σε proteolitic ένζυμα που βοηθούν να αφαιρέσετε το νεκρό δέρμα που φράζει τους πόρους του τριχωτού της κεφαλής, η οποία εμποδίζει την ανάπτυξη των νέων τριχοθυλακίων. Η συσσώρευση υπερβολικού σμήγματος στο τριχωτό της κεφαλής μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα τα μαλλιά, όπως μερική φαλάκρα. Έτσι, το τζελ αλόης απομακρύνει το σμήγμα και κάνει το τριχωτό της κεφαλής να αναπνέει κανονικά.

24. Διατηρήστε την ισορροπία Ph: έχει αλκαλικές ιδιότητες που βοηθούν να διατηρηθεί το επίπεδο του pH του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών. Αυτό διατηρεί τα μαλλιά ενυδατωμένα και τα βοηθά  να συγκρατούν το νερό. Αυτό οδηγεί σε περαιτέρω ανάπτυξη των μαλλιών.

25. Μειώνει την πιτυρίδα: Η Aloe Vera χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία της πιτυρίδας από την αρχαιότητα. Λόγω της ενζυματικής διάσπασης των κυττάρων του δέρματος, καταπολεμά και  βοηθά στη μείωση της πιτυρίδας. Θεραπεύει επίσης ασθένειες του τριχωτού της κεφαλής, όπως ψωρίαση και σμηγματόρροια.

26. Μαλλιά Conditioning: Μπορείτε να προσθέσετε 2 κουταλάκια του γλυκού φρέσκο ​​ζελέ αλόης στο αγαπημένο σας conditioner και να το χρησιμοποιήσετε κανονικά. Αυτό θα ενισχύσει τις ενυδατικές ιδιότητες του κεφαλιού σας, καθώς επίσης ενυδατώνει τα μαλλιά σας, δίνει απαλή και λεία μαλλιά. Μπορείτε επίσης να κάνετε αυτές τις παρακάτω κούρες για την περιποίηση σας στο σπίτι.

Πρόσωπο

27. Aloe πηλό 

Στό  multani mitti προσθέστε ½ κουταλάκι του γλυκού ζελέ αλόης.
Στη συνέχεια, προσθέστε μερικές σταγόνες ροδόνερο και  μέλι, ανακατέψτε καλά για να γίνει μια λεία πάστα.
Απλώστε στο πρόσωπο για 15 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και στεγνώστε.

Χυμό αλόης βέρα για μάσκα προσώπου

28. Aloe Fruit 

Μερικά κομμάτια από τα αγαπημένα σας φρούτα όπως παπάγια, μπανάνα, μήλο, πορτοκάλι, κλπ.
Σε αυτό προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού τζελ αλόης και ανακατέψτε καλά.
Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα κουταλάκι του γλυκού αμυγδαλέλαιο ή σιτέλαιο, αν έχετε ξηρό δέρμα.
Αφήστε το για 20 λεπτά και ξεπλύνετε με δροσερό νερό.

29. Για ξηρό δέρμα και ευαίσθητο δέρμα:

Σε 2 κουταλάκια του γλυκού τζελ αλόης, προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού ροδόνερο και αμυγδαλέλαιο.
Στη συνέχεια, προσθέστε φρέσκια ​​πάστα αγγούρι και ανακατέψτε καλά για να σχηματίσουν μια λεία υφή.
Κάντε εφαρμογή η οποία να κρατήσει για 15 λεπτά και ξεπλύνετε με δροσερό νερό.
Για λιπαρό δέρμα

Αυτή η μάσκα προσώπου ενεργεί επίσης πάρα πολύ ως ένα εξαιρετικό λίφτινκ. Ενυδατώνει και απαλύνει το λιπαρό δέρμα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, το λίπος  και το υπερβολικό σμήγμα.

Σε ένα μπολ, προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού αλεύρι βρώμης και πάστα αγγούρι.
Σε αυτό, προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό αλόης και ανακατέψτε καλά κάνοντας μια λεία πάστα.
Τρίψτε απαλά το πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις.
Απλώστε για 15-20 λεπτά και ξεπλύνετε μετά με ζεστό νερό.
aloe vera πακέτο προσώπου για λιπαρά δέρματα

31. Πράσινο τσάι- μάσκα:

Αυτή η μάσκα προσώπου είναι ειδικά για τις γυναίκες με πρόωρη γήρανση. Το πράσινο τσάι και αλόη είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες και βοηθά στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών στο δέρμα και μειώνει τα διάφορα σημάδια της γήρανσης.

Μάσκα ¼  πολτό αβοκάντο και αγγούρι πουρέ σε ένα μπολ.
Σε αυτό προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού τζελ αλόης και πράσινο τσάι.
Αναμείξτε καλά για να σχηματίσει την πάστα και να εφαρμόζουν στο δέρμα. Κρατήστε για 20 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

32. Ενυδατική μάσκα:

Σαν το βούτυρο έχει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες. Είναι ένα απαραίτητο συστατικό σε διάφορες κρέμες και βάλσαμο χειλιών.

Σε ένα κουταλάκι του γλυκού ζελέ αλόης, προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και βούτυρο καριτέ.
Ανακατέβουμε και πολτοποιούμε όλα τα υλικά, για μια ωραία λεία πάστα.
Εφαρμόστε και αφήστε τη μάσκα για 20 λεπτά και ξεπλύνετε με κρύο νερό.
Αυτό το πακέτο προσώπου είναι ιδανικό για το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα του ανθρώπου.

33. Καθαρισμός πακέτο :

Σε 2 κουταλάκια του γλυκού besan, προσθέστε πηγμένο γάλα και ένα κουταλάκι του γλυκού aloe Vera gel.
Ανακατέψτε καλά όπως στο πακετο πακέτο μαλλιών που ισχύει για τα μαλλιά.
Ξεπλύνετε μετά από 30 λεπτά με ένα ήπιο σαμπουάν.

34. Για μαλακά  μαλλιά:

Σε 3 κουταλάκια του γλυκού τζελ αλόης, προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού και λάδι καρύδας.
Μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και να κρατήσει για 20 λεπτά.
Πλύνετε τα μαλλιά σας με ένα σαμπουάν.

35.Για μακριά μαλλιά

Σε ένα μπλέντερ, προσθέστε το τζελ αλόης και μια χούφτα φύλλα ιβίσκου. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τα λουλούδια για καλύτερα αποτελέσματα.
Θα πάρετε μια λεία πάστα πράσινο. Εφαρμόστε αυτό στης ρίζα και τα μαλλιά  και μασάζ το για 30 λεπτά.
Πλύνετε με σαμπουάν, μπορείτε επίσης να πλύνετε με σαμπουάν τα μαλλιά σας δύο φορές για να αφαιρέσετε αυτό το πακέτο για τα μαλλιά.


Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε δροσερό τζελ αλόης απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής και ξεπλύνετε μετά από 20 λεπτά με ένα ήπιο σαμπουάν. Είναι θαύμα για τα μαλλιά σας, χαρίζει απαλή, λεία και υγιή μαλλιά.

Τώρα, μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου, είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε τους λόγους για τους οποίους Αλόη Βέρα είναι γνωστή ως το «φυτό θαύμα».


ΠΗΓΗ : By giatros-in.gr on 18/01/2014 Comments Closed

stylecraze.com

 Θα θέλατε να βρείτε πιστοποιημένα προϊόντα Αλόη Βέρα και δεν ξέρετε που να απευθυνθείτε; Μπορούμε να σας στείλουμε άμεσα ένα κατάλογο -ηλεκτρονικά - μιας από τις κορυφαίες εταιρίες Αλόη Βέρα στον κόσμο.
[aloeverafanclub@gmail.com]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες